Ajajajaj!

Jag har så ont i hälen och har blåmärke över hela kroppen, inte kul:( Slutade kl 13.00 idag så jag stack hem och somnade efter en timme och vaknade sen kl 16.00. Mums att jag alltid sover i flera timmar när jag kommer hem..
Jaja, är trött på allt så ska nog gå ner och göra mat och sen bara lägga mig i soffan och försvinna :(
Det är fan ta mig tråkigt väder ute igen. Men har hört att det ska bli fint imorgon med, så får ju hoppas på de!

Dödens

Just nu sitter jag på mitt rum med en grön lantmännen-solhatt och lyssnar på Walking On Sunshine. Jag är jävligt trött i hela kroppen och ska nog snart sova. Tränat från 15.30 till 18.30 på 3 olika hästar. Fanvad underbar Merlin är, shit!
Det var hårt i hela ridhuset och såklart lyckades jag landa på spåret där det är ännu hårdare, så jag skada hälen! Så nu går jag runt med en skadad häl och ett fett blåmärke på gumpalalan! MUMS
Gjorde sammanlagt min kür 2 gånger i skritt och 5 i galopp, sen gjorde jag grunden 3 gånger också. Plus lite annat. Sjukt bra och givande träning förutom hälen och de. Men de går nu över snart :D Pepp inför söndag, som fan
jag när jag va lika pepp efter förra tävlingen med skitfint hår

Fastnat helt!


GH

Jag drömde att vår fina Godsherren var tillbaka! Jag hatar att vakna upp ur sådana drömma..

HM!

Kjol och örhänge från hm! Fint!
Har precis krängt en halv kylling och ska till mathuset nu :D

Städar

Just nu städar jag för fullt och ska snart en snabbis till åbsan med mor!


slinga håret?

Får panik!! Vet inte om jag ska slinga eller inte.. Gjorde ju det förra året men då blev tillslut hela håret blont. Men nu vill jag bara att de ska va några ljusa slingor och lite mörka. Kan inte bestämma om jag ska färga de brunt eller slinga de!?
en charmig bild på mig som blond hahahahaha
precis när jag hade färgat de brunt!

jag vill köpa kläder!

ÅHH vad jag vill köpa kläder! Men har ingen att åka iväg med, jag är en mobbad unge :(

vilken jävla kompis...

Vilken jävla kompis jag är... Jag och Chasse bestämde oss för att kolla film och gissa vad jag gör.. Jo, jag somnar efter 5 minuter som vanligt. När det sedan gått lite mer än en timme så väcker hon mig, med ytterkläder och hela kittet och säger att hon ska gå. Fyfan vad jag är hemsk!

Vi hade iaf en trevlig eftermiddag tillsammans. Vi har mest suttit vid datorn och krängt godis och även ätit pizza på centra! MUMS, SÅ JÄVLA GOTT!

dumma kompisen..

helt sjukt

Nu har jag varit i skolan i en hel vecka och varit sjuk, är inte det helt sjukt? Jag mår kalasdåligt oc det ända jag vill ha nu är kalaspuffar och ett stort glad cocacola! Åh vad gott!
Har sovit nästan hela dagen, även i skolan.. Under tiden de andra va uppe och repeterade la jag på stolarna och sov, jävlar vad skönt. När jag kom hem vid 14 så la jag mig i soffan, gnällde lite och somnade och vaknade vid halv 18. Mums!
+
=
sant

SPEX

äntligen har vi börjat med spex!
så chill
så kul
så skönt
så underbart
så jävla bra

men fan.. jag som ville vara sten:(

skor

Här är mina skor fån hm! passade perfekt :D

värt att lyssna på!

Tre av mina bästa kompisar på min förra skola har skrivit denna fina låt. Fan jag blir helt rörd så bra dom är♥

hihi

Mina sista saker från hm är här, mums som tusan :D

ååhaaa feber och hosta in my ♥

FAAAN, jag som hade sett så mycket fram emot träningen idag.. Jävla skitmög.. Jaja, har pratat med pernilla, ska aktivera bocken i trädgården imorgon istället.

Det har varit sista dagen med lektioner för oss idag. Sista lektionen bestod av glassätande och en jävligt tråkig film på tyska.. Men vafan, jag satt med ett leende på läpparna genom hela filmen :D

På eftermiddagen cyklade vi till Burlövs gamla kyrka där vi lyssnade på en gammal gubbe när han pratade om spöken, gobbenisse (eller vad de nu va) och ankor. Mycket trevlig man  det där!

jag köpte en tröja..


blää

Heeeej!
Idag har vi tömt skåpen i skolan, kommer aldrig mer få öppna mitt skåp och lämna min jacka eller väska! Fy vad läskigt!!!
Under hela dagen har jag mått dåligt, tror att det är lite feber som stött på mig. Otroligt jobbigt är det iaf!

jag har tråkigggt!

sommarkänsla

Studsmattan är uppe:d

jag är på gång


:D:D:D

Nu är det min tur att må bra, äntligen min tur! Har pratat ut nu och ska verkligen visa att jag är värd en plats. Jag är så jävla glad att jag gjorde det, att jag sket i min magkänsla och vågade skriva HEJ. När man väl kommit över den jäkla spärren kan man skriva och berätta så himla mycket!

detta är tjejen som ska skaffa sig så jävla mycket självförtroende så folk ska störa sig på det:

ååh..

Det känns som om jag inte är tillräcklig.. Allt jag kämpat för är nu helt plötsligt bortkastat, jag har ingenting kvar. Mitt lag är mitt liv, ni är verkligen det finaste som finns.
Jag har gråtit i 3 dagar nu, jag har mått så jäkla dåligt. Det känns så himla jobbigt när jag verkligen kämpat och när jag vill så jävla mycket..
Allt påminner mig om voltigen, alla fina låtar, priser jag går runt och ser varje dag och bocken som står ute i trädgården.
Visst, jag vet att jag förtfarande tränar med er, men att inte få springa med in på banan sårar mig så mycket så det är knappt sant.

Jag ska verkligen visa dom att jag kan, att jag vill mer än någon annan. För just nu är det så jag känner. Jag ska fan ta och bevisa att det var fel!

sötnosen

Jag känner att jag fastnar bra på bild idag!

grillkväll!

Igår hade jag mycket trevligt med fint folk! Först satt vi på ängen och grilla marshmallow, spela brändboll och kubb.
Efter det stack vi hem till Maja och hade trevligt!

sommarvärme!!

åååh vad underbart med värme! Har legat och solat hela eftermiddagen och vi har grillat hamburgare. Skitnajs! Nu ska jag byta om för vi ska snabbt in om obs innan träningen hihiih!!

topshop♥


....

Wiihooo, fick mvg på filmen :D:D underbart! Jag hade hoppats på G+, men fick mvg :D:D
Fick även en tröja av Fredde idaaag så kuul:):) taaack♥

usel dag

Dagen har varit kass rent ut sagt.. Började med att jag vaknade upp och ville bara vända mig om och sova igen, men tillslut gick jag upp. Morgonen va hemsk, kunde inte äta, inte hitta några kläder att ta på mig eller rent ut sagt vakna till liv. Sen kom jag till skolan och hade engelska, efter de hade vi matte och suddade böcker och lämnade in dom. Känns helt underbart :D Sen fick vi även tillbaka no-nationella och där fick jag vg på de så de känns jättebra! Det var nog det ända bra på denna usla dag..
Åhh.. Fick stanna hemma från träningen p.g.a. illamående och ryggont. Precis när fredde skulle gå fick jag sååå jävla ont, de va sjukt.
Jaja, nu ska jag gå ner och ta mig en macka.
Puss

BÄSTIS GÄST BLOGGAR, TJABBA

Chasmine här, Erica bästa vän!
Jag hade tänkte berätta för er vilken underbar vän jag har.
Med henne kan jag snacka om allt, de allra privatsate sakerna som händer i mitt liv. När jag mår dåligt finns hon alltid där, när jag är glad finns hon alltid där och skrattar med mig. Vi kan gråta tills vi skrattar, skratta tills vi gråter. När jag är med henne känner jag mig hemma. Meningen "alla borde ha en vän som henne" tänker jag inte skriva eftersom den skrivs så ofta. Så istället säger jag, tack för att jag har dig som vän, du är för bra! Om bara några få veckor går vi inte i samma skola längre och jag känner redan att jag början få ångest över att inte träffa henne varje dag, kanske mista henne helt? Detta är något jag inte berättat för henne än, men jag antar att hon kommer se de nu. Jag hoppas att vi fortfarande kommer var bästa kompisar även på gymnasiet. Visst, vi båda kommer att få nya kompisar men Erica har något speciellt. Alla är vi speciella och jag och Erica hör ihop. Jag skriver detta för att jag vill att hon ska veta vilken bra vän hon är och hur mycket jag älskar henne. Jag kan inte besrkiva vår krlek genom ord, de kommer jag aldrig att kunna göra. Hon är värld så mycket mer än vad hon gått igenom i livet och jag önskar att hennes förflutna är förbi och att hon kommer få de bra fram över. Hon vet också att jag alltid finns vid hennes sida, gör allt för henne. Hon kommer alltid att vara en av dem närmsta. Hon finns alltid vid min sida och jag finns alltid för henne. Jag hoppas vi kommer få ännu fler glada minnen än vad vi redan har.
Jag kommer alltid att finnas här, o avsätt vad.
Jag älskar dig, Sion och Marit för alltid. ♥

Denna bilden var den första bilden som togs på minis mobil, på oss två. Ödet eller bara fakta?
Jag älskar dig ♥
Peace

skrylle!


"vi som skiter i barnen i Afrika"

Jag kan förstå vissa grupper, att det är på skämt.. Men detta är fan överdrivet!
"Jag vill fan inte ha dina äckliga djävla pannkakor!" "Men tänk på barnen i Afrika, de som inte får någon mat..." "JAG SKITER I BARNEN I AFRIKA!"
hmmm....

jag skulle döpa mappen till xkbltn

min finaste kompis!
kärleksfull
Han som flytta när han va 15 och Lemona Strass!
sötaste!
craaazy

tacos

så himla gott med tacos på morgonen :D

14 Maj

Jag börjar redan bli frisk så jag är jätteglad :D:D

Idag har jag bara chillat och varit en runda på obs med min finaste Chasmine. Jag köpte en ring som jag velat ha sedan julas och nu har den äntligen kommit tillbaka igen. Innan fanns den bara i silver men nu i guld också så jag köpte den i guld :) Kanske ska köpa en i silver sen också eftersom den är så himla fin :D

Jag och Chasse bestämde oss också för att vi ska till Jeppe imorgon. Vi är bjudna på kändisfest där man ska klä ut sig till en kändis haha. Har funderat på att klä ut mig till Kenza (eller klä ut och klä uthaha) för hon har brunt hår och jag har brunt hår? Bra argument! För hon är väl en kändis om folk vet vem hon är? Hmm.. De måste funka..

Men ikväll blir det bara chillidill så jag blir helt frisk! Måste även rensa rummet på näsdukar..... MUMS
Här är ringen i silver

Stadl Paura

Just nu sitter jag och kollar på tävlingen i Österrike. Vi har själv varit där och tävlat innan. Vilket jävla ridhus, jag överdriver absolut inte när jag säger att det ser nästintill ut som ett slott. Riktigt stort och jävligt fint.

Jag blir så jäkla peppad av att kolla på det och det är verkligen underbart att se alla de duktiga lagen som man verkligen ser upp till. Ni kan själv kolla tävlingarna HÄR. Faaan jag vill tävla!!

Här står laget utanför själva ridhuset 2007. Tänk er, detta är ett ridhus!!!

Min vän för dagen

Vatten är något av det godaste som finns när man är sjuk. Denna flaskan ska jag bära med mig var jag än går, så slipper jag springa och hämta massa glas och vatten hela tiden. Riktigt skönt..

Just nu har jag verkligen ont över allt.. Allting är irriterande, till och med kläderna. Jag hade faktiskt kunnat gå naken för att slippa det. Håret gör ont, handflatorna gör ont och mitt favoritlinne som jag alltid älskar är så jävla obekvämt just nu. Jag vill bara sova bort hela dagen.

Ikväll blir det mys med laget. Vi ska tagga genom att kolla på Avatar :D riktigt najs. Hoppas bara att jag mår bättre så jag slipper dö av sjukhet.

Min vän för dagen...

Sjuk...

Jag hatar att bli sjuk, speciellt när jag alltid blir det när vi är lediga! ÅÅÅÅH
Nu ska jag ner och ta en dusch och se om det blir bättre. Sen ska jag nog sova hehe.

skolan i tisdags..
pusspuss

fin!

Alors on danse…
Qui dit étude dit travail,
Qui dit taf te dit les thunes,
Qui dit argent dit dépenses,
Qui dit crédit dit créance,
Qui dit dette te dit huissier,
Oui dit assis dans la merde.
Qui dit Amour dit les gosses,
Dit toujours et dit divorce.

liiiiten MINI

5-årsmördaren... + älskar mina glasögon♥
HAHAHHAHA, denna är ingen bild att leka med!

Vårväder!

Hej!
Nu sitter jag här och ska snart ta och plugga lite tyska. Fan vad jag är sur på mamma eftersom hon tvingar mig att laga mat när jag måste plugga till provet imorgon..
Rhode och Chasmine gick precis efter att vi fixat med vår film till bilden som ska vara klar på onsdag. Nästan klara nu efter lite dampattacker och annat.. HMM..

Vilket underbart väder vi fått, på lunchrasten var jag och chasse ute och störde andra som la och såg döda ut :D KUL

Det finns alltid vänner som betyder något extra, några man saknar, tänker på och bara vill umgås med hela tiden. Det är något alla behöver, tror jag i alla fall. Vem kan leva utan en vän att trösta sig hos, att skratta med, gråta med, och bara göra sådana tokiga saker som man inte kan göra med alla? Alla är olika och man behöver en av varje. En man kan prata bajs med, en man kan prata med på lektionerna och någon att bara skratta med.

Jag vill bara att mina vänner ska veta att jag verkligen älskar dom, ni är något speciellt. Jag vill att ni ska förstå hur värdefulla ni är, hade inte klarat mig utan er. ♥


ni två är värda allt!

Tjaaa!

Nu är klockan snart nio och jag har redan hunnit käka pannkisar! MUMS :D
Nu ska jag göra mig i ordning för att åka iväg till Laholm och kolla tävlingen. Tråkigt att inte vara med själv, men ändå skönt med lite sovmorgon.. Vi skulle egentligen varit i stallet kl 6 så de känns bra hahah

Igår hade jag en skoj kväll med nattis! Vi gjorde allt från att stå och göra fula miner i spegeln till att försöka skriva lyrics till Ghici ghici.. Vi är inte kloka någon stans höhöhöh
DU ÄR BÄST!

Godnatt

Jag är så jävla trött. Planerna för morgondagen ändrades, det blir ingen tävling.. Sandra i laget är sjuk och utan en lagmedlem så funkar det inte!
Nu ska jag slänga mig i sängen, är så jääääävla trött
Godnatt!!!! Ha det bra

Pizza!

Idag har jag ätit pizza. Den var god. Jag tycker om pizza. Jag blev mätt.
Av Erica

ungefär så skrev man i 2an! hahaha

Fredag

Fick sluta tidigare idag, riktigt härligt :D + så har jag bara tyskprov kvar denna terminen så jag så fan få mvg på de hahah. Iaf den ena delen, läsförståelsen kan man ju inte garantera haha:(:( Men jag är pepp, ska börja plugga nu:D:D:D:D:D:D
Jag måste först städa.. Nu lägger jag in en före-bild sen får jag lägga in en efter-bild med... Annas är jag inte värld att leva!
äckligt!!!!

ghici ghici!

Denna låten lärde jag mig utantill för en massa år sedan.. Kanske 2004 eller 2005!? Och Natalie skickade just den till mig och jag märkte att JAG KAN DEN FORTFARANDE!! Fatta hur många år jag letat efter den.. Denna kommer jag rocka sönder i några månader fram.
Nu ska jag sjunga klart och sedan slänga mig i sängen, godnatt♥

Torsdag och kramp i gumpen!

Detta ska jag hämta ut idag, resten som jag beställt kommer v.21 tror jag :)



 

Under halva dagen har vi haft "Åkarp Challenge" alla skolans nior skulle delta i olika grenar. Men ingenting är kul när det är fusk.. Eller jo, att dom blev så jävla glada och kallar oss dåliga förlorare eheh. .Men inte för att jag bryr mig så jävla mycket, men de är ju fan inte kul att förlora när LÄRARE fuskar.. :P:P:P

 

Nu ska jag skynda mig ner till förhäxad ♥♥♥♥♥♥


olala

WOOHOOO! Vi fick tillbaka So-proven idag och jag fick mvg på uppsatsen, överhärligt :D
Vi har också haft NP i No idag. A delen ganska kändes bra, men fyfan vad jag sög när jag skulle planera labbsak till fredag :(:(:(:( ååh så himla surt!
Nu måste jag leta upp den coola hundralappen jag fick av mamma idag och kränga alla gifflar jag fick av syrran. Min familj är så söt! LOVELOVELOVE!!!
Nu ska jag käka sen beger jag mig hem till Fredriiiiiik!! :D

Halloj!

Min huvudvärk håller precis på att avta efter en så jävla jobbig dag. Fyfan.. Vaknade KVART ÖVER ÅTTA.. och när börjar jag? jo KVART ÖVER ÅTTA. Jag fick min lilla panik och sprang runt som en galning och fick ändå ingenting gjort. Så jag kom till skolan typ 20 i 9 och tyckte att det var jättehemskt och synd om mig.
Men jag kan lugna mig med att jag bara försovit mig 2 under hela tiden jag gått på Dalslund.

Vi hade tyskaredovisning idag och det gick galant. Förutom att vi inte hade hunnit gå genom det, batteriet på rhodes dator tog slut.. + att allting började med att jag smällde hennes dator i huvudet på Rhode. FINT!

Fick precis reda på att det är tävling på Söndag. NAJS KUL :D
mina favoriter!

bilder från i fredags.

Rhode och jag underhöll os när våra limmet torkade.
sist men absolut inte minst.. BIFFEN!!!

HM

Ibland kanske det är bra att vara sjuk och desperat efter kläder. Jag har just beställt hem detta hehe :D

"ser du inte hur grå hon är i hela fejset!?"

-Hon ska inte träna, ser du inte hur grå och svart hon är i hela fejset? sa Helle till mamma.

Jag fick direkt upp denna bilden i huvudet. Såhär ser jag ut enligt min syster. BLEV SÅ PEPP! hahah, men jag har iaf sjukt ont i magen och håller på att dö hela tiden..

Nu startade hon just bilen för att köra iväg till träningen och jag sitter här. Känns sjukt irriterande att jag har så jävla ont. Nu ska jag gå och kasta lite saker på min vägg, precis som jag gjorde igår. Mår illa gör jag med, hade kunnat spy upp en hel måltid om det är någon som är hungrig?
Jag hatar min jävla mage!!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Såå SOMMAR!

1 Maj

I morse såg jag folk sjunga en sång som välkomnade 1 maj. Välkomnar alla 1 maj förutom jag?
Detta är inget bra datum för mig, jag kommer ihåg lukten och rädslan.
Men gårkvällen var väl helt okej. Det blev bara så himla mycket allvarsnack bland tjejerna haha..

RSS 2.0