stor, stickad tröja!

Hallihallå!

Idag är det tisdag och jag ska snart sitcka iväg till träningen. Undrar hur det kommer gå!
Nattis den grisen ska icke träna! KUUUUWL ! :( .
Känner att jag inte har något att skriva om just nu. Bara om att alla är så ohjälpsamma! Vi har prov på torsdag, och någon dum vattenslang tog sönder mina och Chasses papper så dom försvann. Så frågade vi bara folk i klassen om vi kunde kopiera en karta av dem, på ungefär fem minuter. Men nej, det gick ju inte alls bra. Det slutade med att de stod och skrek mot mig, orkar inte med sånt folk. Dem ska inte tro att dem får hjälp av oss nästa gång.

Tudeluuu!

en kväll i juni!



Den underbara sången! Minnen!

vila!

Nu känner jag bara att jag vill vila och ta det lugnt. Nu är det ju bara en vecka till sen är det lov. Efter det kommer praon. Härligt att få lite annorlunda på schemat.
Ikväll blir det träning, men orkar verkligen inte. Kommer ändå inte få göra ett piss. Förlyld är jag också, näsan rinner stup i kvarten.
Och imorgon har vi beep-test!
nog med klagande

Idag var det kör, och vi sjöng världens härligadste sång! Man blir riktigt glad av att höra den. :)
Imorgon ska jag med Chasmine till Entré. Har inte varit där. Spännande!
Simmandet är slut för 8:an. Hatar verkligen det. Fick ont i ryggen också som inte gjorde saken bättre.

Nu ska jag ner och ta mig en macka.

Ha det bra!

Halli hallå!

Då gick denna dagen åt till att sova, jag är så himla trött. Nu sitter jag här och letar musik till min kür, eftesom jag får fixa allt själv. Jag älskar verkligen mina tränare! Jag ska tydligen tävla på ÖRS tävlingen. Fast jag inte gjort nåtot av min kür i galopp. Yaaeeh , LYCKA TILL säger jag bara!

Fredagskvällen spenderades med min bästa vän Natalie. Vi käkade på centra och kände oss feta, sen cyklade vi hem till henne. Kollade på en massa filmer vi har gjort, verkligen underhållande. VI ÄR BÄST :) .

Nu ska jag fortsätta med den trevliga musiken.

Ha så skoj denna underbara lördag!

helg(Y)

Nu har ännu en vecka gått, har haft mycket att göra, så har inte hunnit blogga. Allt från träning til en massa plugg, eftersom jag har haft två prov och redovisning denna veckan. Tur att det är över. Men snart ska man börja plugga NO eftersom jag har prov på onsdag. Det har kännts helt meningslöst att träna, man får ju aldirg göra något. Men gah, jag vill bara göra upphopp just nu. bara få rätt på allt.

Inte så långt inlägg idag, ska gå ner och ta något mumsigt att äta och vila litta!

Smsa om ni har tråkigt!

PUSS!

tisdag!

Denna dagen har gått ganska snabbt, även fast vi har många lektioner så snabbade den på sig ganska bra ändå.
Måste plugga en massa till musik och matte proven. Jag måste verkligen förstå matten. Måste iallafall få VG på matten. Och göra bra ifrån mig på musikprovet. Och på torsdag har vi även redovisning i engelskan, ska berätta om Håkan Hellström. Har bara en liten del att läsa, anna va snäll och tog resten medans jag skriver ord på tavlan.
Och jag tror att de va redovisning på so:n på torsdag också, eller nästa vecka. Men de är bara en liten.

Nog pratat om skolan. Ikväll är det ju träning. Är faktiskt lite pepp idag, ska kämpa för mig själv iallafall. Göra min kür en massa gånger. Och bli smal.

Tror att jag ska ner och ta en god macka nu.

Ha de bra allesammans.


dåligt av mig.

Har börjat bli dålig på det där med att blogga. Skärpning mini!

Veckan har varit ganska trevlig, med mycket äventyr. I tisdags åkte jag och chasse buss och kom på att vi skulle av där. så jag sprang mot utgången och hoppade ut medans dörrarna stängdes, men på bussen står chasse. Och åker iväg. Hahaha, härligt. Sen dagen efter välte jag ett glas i skolan. Och efter dess ställer ingen glas på min bänk.
Igår blev vi intervjuade i tidningen. Får hoppas att bilden inte kommer med iallafall. Närbild :(.  Får väl ta och läsa i skånda dagbladet idag och se vad som står på.
Idag tängte  jag att jag skulle ut och cykla ganska långt. kanske blir en runda till obs och en runda i arlöv och tillbaka. Sen blir det plugg så får vi se vad som dyker upp sedan.

Kram skumbanan.


3 - veckors sovande bebis!

Idag vaknade jag upp brevid underbara natalie. Vi va lite skabbiga och kollade på lejonkungen 3 som hackade, så det gick inte så bra. Sen vid 1 så cyklade jag hem. Sen bar det av till helsingborg för att fika med dom rika eller något i den stilen.
Den lilla söta bebisen var bara 3 veckor och sov hela tiden. Ganska tråkigt. Men Malin verkade glad iallafall (:

här kommer 2 söta bilder på den lille Alisia





riktigt dåliga bilder, mobilkameran suger!

måndagsbarn


Hej

jag är cool.


helg+studiedagar

Det har gått en vecka sendan jag uppdatarade sist. Har inte haft tid och inte kännt för det.

Dagen har varit rätt konstig och jobbig. Det började med svenska, sedan matte & mentorstid. mentorstiden va ju inte den bästa om man säger så. Folk hade gärna kunnat sluta kommentera saker i sånna lägen. Dom vet ingenting, då ska dom inte säga något heller! Hatar dom!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men får väl hitta på något.

orkar tyvärr inte skriva mer.

Puss.


RSS 2.0