lördag

Igår var jag med mamma och Helena i malml och kökade på casa mia. Riktigt god mat! När vi hade käkat gick vi ner mot helenas gamla skola och hyrde film på hemmakväll :). Sen på vägen mot centralen så gick vi in i schlagertältet och tittade in en sväng.
När vi kom hem kollade vi på filmen och såklart somnade jag!

Idag vaknade jag klockan 8 och gick ner till systern min som kollade på film :), sen vid 9 gjode jag pannkakor som vi sedan käkade.Sen bar de av till farmor som gjorde mat. Sen kom papps dit så käkade vi god mat sen orkade jag inte med dom så jag gick upp och kollade på film, och somnade. Vaknade med otroligt ont i ryggen:(. Sen åkte jag hem.

Stackars Tilda haltar, vi vet icke vad hon har gjort men man ser att hon har ont :(.<3


jag vill inte ha något med dig att göra!

Engelskprov idag - jag hatar mig själv! Kan ALDRIG konsentrera mig på prov.När allr blir så tyst så kommer alla andra tankar fram och allt blir bara jobbigt. Hoppas att provet gick bra iallafall.

Har precis ätit mumsig mat och sitter vid datorn en liten stund. Ikväll blir det träning, och de vill man ju så gärna.

Blev väldigt kort inlägg idag eftersom det bara virvar omkring tankar i mitt huvud nu. Orkar inte med de mer!


Posssssss..


Hejsanhoppsan!

Onsdagar är alltid trevliga, vilodagen!

Tänk ändå, man inbillar sig bara att coca cola är mums. Det kan ju inte vara mums att dricka massa olika änmen, och så är den svart. Jag har kommit på att de är inte så gott som man tror! 

Nu börjar de lukta världens gödaste mat i huset- spagetti & köttfärsås. Helena är duktig där nere. Längtar verkligen tills maten är klar (;

Har precis varit en runda på obs, köpte blom-klämmor till lag 4. Hon i kassan tittade lite konsigt på mig ;P.

Nu ska jag plugg, plugga & plugga! 

POSSSSSSSSSSS 


hela världen är så underbar!

Här sitter man i sin ensamhet och lyssnar på underbara winnerbäck, och andra klockrena artister.

Dagen började att jag vaknade av lasse som alarm. Konstigt nog vaknade jag pigg och gick direkt ner till mamma, käkade frukost och kollade lite tv :).
Skolan var väl trevlig idag. Folket på skolan är ju lite speciella, alla har ju sin lilla charm.
Ekman och Magnus försökte få upp mitt självförtroende, men de misslyckades dom med x) , men finns det ingenting man kan så blir de svårt att tro på sig själv.
Enligt Marja borde de vara billigt att vara mina och rhodes föräldrar, vi roar oss med pennor. Hahhahaha, trevlig lektion det där.

Nu är jag sugen på att äta något, ska väl ner och göra det nu. Sen ikväll blir det träning, härligt ellerhur!?
 

Pussar


helg!

Helt plötsligt är lovet slut! Ett välbehövligt lov måste jag säga, är inte alls lika trött som innan. Skönt det där med lov:)!

Igår skulle jag egenligen in till Malmö vid 10 och träffa underbara Nathalie och käka en god fukost på Espresso House. Men de blev lite ändingar i sista sekund. Vi bestämmde att vi skulle träffas någon annan dag istället, då vi kan va hela dagen.

Stannade hemma istället och tillbringade min tid med lille vovven. Och det märktes att det uppskattades. Vi gick en runda och lekte i snön. Sen hörde man Martina på radion, hon blev interjvuad om voltige. Då kände man verkligen hon känslan kom tillbaka! Härliga sprot! Efter det kom Helena hem från kul med voltige, som jag slapp detta året :). Vi käkade lite och kollade på tv.Sen blev hon osocial och gick in och duscha, då bestämde jag mig för att gå ut i trädgården med Tilda. Vi gjorde en halv snögubbe och busade en massa.

Senare kom äver Chasmine, och då hade vi skoj och lekte lite (:. Och jag plattade även hennes hår, som tog 1 timme och 10 minuter. Tänk att jag klarade av de! Härliga jag!

POSS!

Söta, älskade hund!

härliga bilder!

 lägger upp söta bilder (:


my (:


bowling med lag 4 :)

tilda :)

nattis & timoon :)

minibajs

chassee :)

<3

torsdag.

har nästan precis kommit hem med en massa kassar :).
jag åkte in till malmö och träffade farmor där. så gick vi till mästerhans café och fika lite där :).. sen gick vi i affärer lite och köpte en massa saker ! sen gick vi in och käkade på jensens, där är ju alltid lika gått. all den där vänte tiden tog ju massor va lång tid, hade ju hunnit äta 135 gånger innan man fick sin maaud! fast gått va de, som tusan!

ikväll blir de ingen träning för mig. ingen kan ju köra! trist ju :O !

härliga morgon!

morgon morgon morgon

visst är de härligt med morgon!
Idag ska jag till malmö med farmoranka:). fikfik som vanligt och en runda i stan!
Har redan hunnit med mycket här. Skrivit planering till syster, kollat massa tv och sitter här påklädd och klar!
Igårkväll fick mini en massa panik. så hon var tvungen att göra massa styrka för att få bort allt fett som hänger och dallrar på miger! inte skoj alls!

nä nu får jag nog gå när och käka lite frulle!

POSS PÅ GUMPEN!stå på händer .


men hejsan blogg!

I'MMM BAAAAAACCCKKKKK :G

gissa vem som är tillbaka i rutan :) !! Internet funkar, min kamera lever, det är lov, hittat plånkan, rummet är städat, winnerbäckfilmen är min och mini har börjat bli nyttig = LIVET ÄR GÖTT!

jaja, idag har jag gått runt och städat här hemma, så duktig som jag är så diskade jag kaffekokaren, men så taskig som mamma är har hon inte märkt något än :¨'''''''''(!
Jag har också hunnit med att bränna pommes, äta semla och kollat på top model.
Imorgon ska man upp tidigt för att sedan åka in till malmö och träffa farmor som man inte träffat sen jul! de blir väl att gå i stan lite och fika elr äta som vanligt :).

jajaja, nu ska vi gå in och checka fejjan :) !

POOSSS på alla underbarlingaaar :) <3
Tilda

RSS 2.0