DÖÖÖÖD!

Efter en hård och kul träging ska jag nu krypa i säng för att läsa min bok som jag helt enkelt är beroende av..
Vill bara ha den nära mig och läsa hela tiden, riktigt härlig kännsla! Eftersom det är toppen att läsa! 
Ska nog fortsätta lasa Chistina Wahldens böcker :D 

GODNATT!

timbuktu!

Nu är man tillbaka i vardagen igen.. Vet inte riktigt om det är bra eller dåligt? Lite stressig blir man väl, men man känner inte att man slösar bort tiden på ingenting. 
Lektionerna började iallafall som vanligt. Min första lektion ver då tyska.. Verkligen underbart, jag som älskar tyska. BLÖÖÖ! 
Idag har jag även gjort några försök till att städa mitt rum efter mammas irriterande tjat. Men jag känner att jag inte har slutfört mitt uppdrag. Vilket kommer göra mamma rasande!!
Om 11 dagar blir jag 15 år, det var på tiden! Låter så litet med fjorton och får många kommentarer om fjortis även om fjortis är något helt annat. På min födelsedag ska vi vara med på två uppvisningar, både med la 4 och 1. Vilket jag inte ser sp mycket fram emot.. Dagen innan ska bi på begravning för mormor Inga, som sorligt vis har gått bort för någon vecka sedan.. Även om det inte kom på oväntat blir man ju ändå ledsen. <3

Nu ska jag se om jag orkar fixa till rummet igen!

LYSSNAR PÅ UNERBARA TIMBUKTU!




träning:D

Har nog inte varit med om en sådan rolig träning på länge!  Är riktigt trött i hela kroppen och kommer nog ha en massa träningsverk imorgon!  
Imogon ska vi även åka in till köpenhamn med klassen! Där ska vi då äta mat och gå på tivoli.. Är hemma halv 10 och då stannar jag kvar i malmö! 
Vet inte när jag har tillgång till datan nästa gång, men försöker uppdatera så ofta jag kan!
PUSS

SKOOLA!

IMORGON BÖRJAR DET! 
Kan inte fatta det.. Då börjar vardagen igen, alla läxor och stress...
Jaja, kanske blir kul också. Hör ju ändå hört av Nattis att det kommer bli kul i nian!
Den sista dagen på sommarlovet har jag även befunnit mig och sorterat och städat, som verkligen behövdes..
Märkta även av att min allergi för damm har absolut inte försvunnit, den fanns där! Hittade även skivorna till filmkameran och har kollat på filmer sedan 2006! Riktigt kul att kolla på vill jag lillägga:D

Ikväll ska jag in till Malmö med Chasse och se NRJ in the park.
 Ska se min älskade DARIN(L).

PUSSAAARRR 

Fruktsallad

Söta Natalie kom hem till mig vid halv 3 tiden, då vi hade bestämt oss för att vara nyttiga och köpa frukt till en god fruktsallad. Vi cyklade iväg till mathuset och köpte vår frukt och cyklade sedan hem igen för att göra iordning. 
Vi satt i trädgården och hade riktigt mysigt! 
Vi har även hunnit med att ta massa söta bilder på oss. Jag anar att det var någon bild som blev lite för söt och gick över till gränsen som vi kallar "sexig" istället! 

Vid halv sex tog vi tåget in till Malmö med My. Vi käkade god festivalmat och kollade på Anna Ternheim.

Nu ikväll så har jag suttit vid datan och ätit vindruverna som blev över! ¨




vilken kväll!

Bilder från gårkvällen! 

Mackan!
Mens var samlade!


:)


Tillbaka igen!

Nu har vi äntligen fixat internet som varit borta i minst två långa veckor!
Kan börja med att berätta att malmöfestivalen har satt igång, vilket betyder att tågen + hela malmö är fullproppat med folk. Men det behöver ju inte vara dåligt, kan ju vara lite mysigt ibland.
Ikväll ska jag ta tåget in med Chasse, vi ska nämligen se söta Miss Li! Efter det ska jag träffa Natalie och Sara och ta bussen ner till folkets park där vi ska se Markus Krunegård! 
 Vid halv 12 ska vi även se Timbuktu!

Nu ska jag börja uppdataera igen ska ni se! 

PUSSS!!!



RSS 2.0