med långa jackor och längre hår!

jag får panik!
- internett funkar inte!
- jag ska träna imorgon!
- det är kallt ute!
- jag mår illa!

inte alls kul! :(.
har varit dåligt på att blogga nu, internett funkar inte. och det är jobbigt att skriva på mobilen, Just nu sitter jag hemma hos morfar och har precis käkat.

Det har hänt mycket den jag bloggade sist. för mycket nästan. både bra och dåliga saker.

Nu har jag bestämt mig för att ta förstasteget. orkar inte vänta mer. jag behövs ändå inte. plus att jag börjar känna av ryggen också. bara deprimerande. älskar det egenltigen. men , bara de där MEN . ingenting står rätt i den där sporten. allt kan hända och så ligger man där i botten igen. jag har tappat intresset. det är bara så. men det är så svårt att sluta, har gått i nästan halva mitt liv, tänk ändå. vilken förändring. men känner ångest varje gång det är träning, än om man får den där känslan på hästen. men det räcker inte, för det är så mycket runt omkring med. och era kommentarer, det gör de inte mycket bättre! man får skit för allt man gör!. man känner sig bara sämre för varje gång man tränar.


voltige

Inget internet!

Länge sen jag skrev nu. Jobbigt, ... Jaja, ingen träning för mig idag, konfan istället. Ingenting av de är kul, så ingen skillnad "/ ... Först va de ju då gudstjänst , sen åt vi typ varmamackor och sånt. Sen va allt bara tråk. sen va syrran snäll och kom och hämtade mig :) ... Så åkte vi hem . Kollade på tv och lite sånt, sen va de Maud. Är riktigt trött nu. Ska snart gå in och duscha, sen blir de väl slapp framför tvn och spela woodii :) , nya inne spelet nu vafän;) ... Ska de va så ska de va! POOSSS

kan man gå över fjortisgränsen ?

Åt på jensens idag, mycket mums på de. Men jag får sluta äta god mat, för jag äter tills jag mår illa ! HAHA ! x)

Dom är så himla fega, så omogna, sakerna har fastnat i 3 års åldern. De beter sig iaf som de. Och ja, man kan gå över fjortisgränsen, för de har dom redan gjort för länge sen :( äkliga, pinsamma, omogna tjejer.
Men de är ju en jobbig ålder för dom nu, men vissa klarar ju av den bättre än andra.

Jajaj, nu har jag och mamma precis gjort äppelpaj. Mums på de. Och nu sitter jag är, och bästis kanske ska komma hit och sova här. och då blir de O.C kväll <3 kärlek på oss ! :*

 
bästavän.<3


en söt liten flicka, utan hjärna!

Idag började skolan igen, ändå ganska skönt eftersom man känner att man gör något på dagarna och inte bara kollar på tv och äter massa onyttigt!
Dagen började med att vi skulle ha musik, har ju inte haft de på dalslund innan. Vi sjöng Karl p dal - Kom med mig Caroline (H)
Dagen fortsatte sedan med en massa andra lektioner. Och vi har fått en ny lärare, i svenska och engelska.. och tror hon skulle vara vår mentor om jag minns rätt x)?
 Då blir de att jobba med håkan hellström på engelskan med anna! Bara för vi har bäst musiksmak i klassen, men det är bara vi som tycker de x)

Ikväll blir det träning, känner inte alls för det. Men ja, får ju hoppas att dom förstår nu.
Men de e ju ändå inte kul. Hur många gånger ska man fråga sig själv varför man är där ?



snyggare kan man inte bli, eller ?

man glömmer att man trivs med livet ibland

Vakna tidigt, av en tant som ringer. Stina från kyrkan." det finns ingen plats i söndagsgruppen"
Kan dagen börja sämre?
Känns som om denna dagen inte blir den bästa,
Det kanske var bäst såhär?!
Allt har en mening,
Precis som om jag aldrig varoit med mina kompisar den dagen, eller om vi inte gått upp till dom killarna, så hade jag aldrig varit här nu. Och träffat alla dessa underbara människor i åkarp.
Eller om jag gått på en annan skola, hade jag inte varit här nu.
Allt hänger ihop, känns som de iaf.


De va allt jag ville säga nu.

ha ett bra liv, hejdå !

miaa


trevligt värre !

Idag, den 6 januari 2009 händer mycket ! träningen börjar idag, kameran är frisk och ja, vi ska inviga våra nya voltigebyxor som vi har sytt själva !
Jag är så duktig för jag har kommit på hur man lägger in bilder nu (Y), innan har jag inte fattat hur jag har gjort och inte hur man får bort dom för den delen heller ! Men ja, nu har jag mixtrat och klistrat så nu funkar det (H) !
Jaja, men idag börjar ju träningen igen. Man vet ju inte vad man ska säga om det. Man vill ju att de ska va bra, men man har börjat förstå att de aldrig kommer bli som förr. Men ja, vi får se hur det går.
och shit vad jag är glad för att min kamera är klar :D.. NU SKA DET FOTTAS :D !!! buuuss !

nu får ni se en liten snygg bild här eftersom jag är så smart och kom på de alldeles själv :)

stå på händer .


Lat, latare, mini !

idag har jag mest kollat på tv x) .. OC beroende nu! Vill ha sommar, vill bo där! gaah, jag blir så adunsuk!
Och inga pengar han man heller, eller jo, men de ska man spara till wallander ! Men shhiit, vill verkligen ha pengar nu, snälla någon ge mig pengar :( !!

Men på eftermddagen så cykla jag hem till anna, men ja, så klart cyklar man vilse ! hahaha, hårspray! jäjäjäjä!
vi hade iaf kul med hårspray och massa annat kul i håret ! hahahah ! fina blev vi !



haha hur kom den bilden dit :O?  hahahahahahhaha, shiiit :|

känner inte för någon rubrik

Idag har jag bara kollat på tv.. riktigt skäänkdag !
men vid 2 duschade jag och sen gick jag ut med nattis och vovvarna. Riktigt hemskt att de e så kallt :/.. HATAR VINTERN!
jaja, sen kom jag hem och kollade på tv igen. se kom nattis så fortsatte vi med de.. är så jävla trött ! :(..

Jag skickar sms, men du skiter i de.. eller du kanske glömde svara igen !?
Vad ska jag göra? Inget är bra längre.. allt vänder till de dåliga igen..
känner inte för att göra något längre. vill inte börja skolan igen, det kommer inte bli bra.
alla tror att jag fejkar allt. men vadfaan, man vill inte få någon jävla uppmärksamhet när man mår sådär.
man kan prata med dom närmaste, men inte fler.
men jag vet ju inte längre, jo.. ibland, vissa är riktiga vänner.
er kan jag lita på, tack <'3

Tack för mitt 2008

2008
mitt 2008 har varit både bra och dåligt. Vill bara säga tack till alla som har gjort mitt 2008 så här bra :).. 
Alla minnen från lindängen. Både bra och dåliga. Saknar vissa faktiskt. Hade trevliga dagar där med.
Januari och februari kommer jag inte ihåg så mycket ifrån. Va väl ganska mycket med nattis antar jag :)..
Mars fyllde ju mammsen år och det va märkestagning på voltigen. Lite knasigt men de va väl bra. Och jag får ju inte glömma att jag har varit med i tv också. Hahah, med gamla klassen. På Bobster eller vad de nu heter. Och då blev mitt nya namn vindrutetorkaren. Och där va ju sibel också. Och hon tyckte nog inte om michelle " ass sibel" hahahaha !
April va en ganska okej månad. Syster fyllde ju 19 år. Och lina hade möhippa. Väldigt busigt va de. Och vi hade överraskningsfest för helena med voltigen, som hon inte alls visste om.
Fick reda på en sak som förändade mitt liv väldigt mycket. Att vi skulle flytta :D :D.. Har nog aldrig varit gladare.. 
Maj började inte så bra. Men det va ju lina och pers bröllop. Roligt va de :).. och sen den 5:e fick vi huset här i åkarp. Och jag var här varenda dag för att måla. HAHAHA, träffade nattis ganska ofta då ;).. och sen den 10:e flyttade vi hit :).. 
Juni. Slutade på lindängeskolan. Syrrans student och fick en ny kamera :).. Och jag hälsade på min nya klass för första gången. Rikigt läskigt va de. hahah. men kunde ju inte säga att jag inte ville komma när jag pratade med karin i telefon. hahaha.
Juli då kom min älskade Nathalie och hälsade på mig. vi busade som annanastjuvar brukar göra :)..  Sen va jag på bakken med nattis och mamma. Jag och nattis va riktigt busiga den dagen . hahahah !Jag red på en islandshäst. de va väl trevligt. :)..
Augusti... Då va jag med familjen, kusinen,kusinens kompis, moster och morfar i Ronneby. Mycket naajs :).. och jag började på en ny skola :).. och träffade massa trevligt folk:).. och vi flyttade även voltigen till hyltarp.. mitt ute i ingenstans :)..
September va ju min födelsedag :).. fyllde år och fick en massa fina presenter . Känns som en träningsmånad eller nått. tränade bara ! haha. Men vi va ju i skrylle med skolan. och sprang vilse i skogen. haha. "vilse i skogen vandrar som omkring, dom vandrar omkirng och dom hittar ingenting" hahah ! elli och jag e bääst :) !
Oktober... Vi flyttade till de nya stallet och blev lite finare än vad vi brukade ha innan ;D ..
Och sen fyllde morfar år :)..  och så va vi e sövde med konfan. och ett tips... ta inte peppar i näsan ;).. OONNNTTT :|
nevember... hände inte så mycket. den första snön kom :D.. och mormor fyllde år <3 saknar henne ! och moster fyllde också år :)..
december.. både bra och dålig månad.. fast finns ju saker som man aldirg glömmer :).. 10/12 tex:).. och julafton var ju också mysigt :) och mellandagsrean va ju inte lika trevlig ju :O !!! Sen var det nyårsafton och den firade man ju inte så som väntat kanske! Var med chasse och vi gjorde inte så mycket. Men först åt man en trevlig middag med syrran, chasse och jocke.

Tänk att de är 2009 nu! Tiden går riktigt snabbt. Skrämmande faktiskt.

Början på 2009 har varit mycket najs!
Mens har varit i lund och fikat på grafitti (:.. Vi hade en mycket trevlig dag där :)..
Idag har man varit med syster hela dagen. Först va vi på ikea. Som inte va så värst kul. Sen hyrde vi film i lomma som vi ny har kollat på.. Fast syrran somnade ju i soffan och ligger och snarkar där nere nu!

Hallå!

Idag fick man gå upp tidigt. Halv nio kom mamma in och väckte mig. Sen bar de av till arlöv. Skulle gå och göra lite små ärenden där ;) ! Och under tiden fick jag min cykel fixad. Busigt snäll man som fixade den. Vi fick en liten burk olja med oss hem så nu får de fixas här :)!
Efter det kom jag hem och käkade lite sen satt jag litta vid datan! Sen bar de av till lund med busarna. Vi gick till grafitti och käkade där :)... Mumsigt! Sen på vägen hem så gick vi och kollade lite i affärer och sånt. Och sen fick vi ju inte glömma saras små ärenden.Apoteket och Skånetrafiken. Shit vad vuxet!

Nu har jag kommit hem och ska väl snart till nattis antar jag :) ! så ska jag och busarna busa ! 

 skulle lägga in bild också men det funkar icke ! tråkigttråkigt!

RSS 2.0